6/28/2013

JUHANNUSJyväskylän järvimaisemien ihastelemista, grillausta, soutamista, paljussa lillumista, saunomista, laiturilla tanssimista ja ajanviettoa kala-apajalla. Näistä asioista juhannukseni koostui. Mulla tulee aina hieman vanhus olo kun seuraan sivusta poikien mekastusta. Mutta onneksi en oo yksin, ollaan Nikken kanssa tällainen tylsä toisiinsa takertunut pariskunta. Ei vaan, itse olen sitä mieltä että on ihan ok jos haluaa ottaa ihan rauhallisesti vaan. En ymmärrä miten joillakin riittää energiaa...meiltä kiellettiin veneen käyttö kokonaan poikien aamukahteen kestäneen venereissun jälkeen...


  

6/16/2013

SÄIHKETTÄ


PHOTOGRAPHER: SARA LEHTOMAA
MODEL: VILJA PARKKINEN
MUAH: VILJA PARKKINEN


This is what we puzzled together with Vilja by wrapping her in present paper and a sequin top. And the only light we used was the ceiling lights (which even I find hard to believe because it looks so damn good). I've been wanting to carry out this idea of mine for so long that it feels extremely good now that I finally did and succeeded in doing that as well! Jelena also accompanied us with her camera later that day. You can find her photos over here. This photo shoot inspired me so much that right after a huge wave of ideas washed through my mind and now I have a bunch of things I have to shoot. Yay. I wish it was like this more often.

- - -

Tämmöstä saatin aikaseksi Viljan kanssa kietomalla typy lahjapaperiin ja paljettitoppiin. Ja valona käytettiin mitä saatavilla oli eli kämpän kattolamppua. Eipä uskoisi. Oon halunu toteuttaa tän mun paljetti heijastus idean jo todella kauan, olo on siis mitä mahtavin kun onnistuin tässä! Myös Jelena liittyi seuraamme kameransa kanssa hieman myöhemmässä vaiheessa. Täältä löytyy Jellun kameran ikuistamia otoksia. Tää kuvausreissu inspiroi mua niin paljon että päähäni tupsahti vaikka millä mitalla toteutuskelpoisia ideoita. Jee. Kunpa näin kävisi useammin.


   

6/13/2013

NOISE


PHOTOGRAPHER: SARA LEHTOMAA
MODEL: VEERA VÄNTTINEN

  

6/09/2013

AIKA JOSSA ELÄMME


PHOTOGRAPHER: SARA LEHTOMAA
MODEL: EEMELI VANHANEN


Tee valokuva ajasta, jossa elämme. Näin kuului viho viimeinen valokuvauksen ennakkotehtävä, ennen kun päästiin itse asiaan. Itsekeskeisyys ja yksilöllisyyden pakonomainen tavoittelu (jonka seurauksena koomisesti kaikki on samanlaisia). Sen aatteen toivon kuvani välittävän (ja kuva jonka näistä siis valitsin on tuo viimeinen). Suuntasin tätä projektia varten Ikeaan saakka ostamaan rekvisiitaksi neljä peiliä (sinne meni 100e, näin teen uhrauksia). Ja malliksi valitsin Eepun koska sillä on douchebag tukka. Nyt kun kokeet on ohi on hieman tyhjä olo. Eritoten kun en edes päässyt kokeen toiseen vaiheeseen. Toisaalta kiva kun ei joudu odottamaan sitä kuukautta jännittyneenä että tuleeko musta maailman onnellisin tyttö vai ei. Mutta totta helvetissä mua ketuttaa että näin kävi. Mutta on tääkin saavutus ottaen huomioon että en viime vuonna edes päässyt itse valintakokeisiin. Kehitystä on ilmeisesti tapahtunut, ja kenties kolmas kerta toden sanoo. Mutta kaiken kaikkiaan ihan mieletön kokemus oli tuo pahoin pelkäämäni koe. Nyt tiedän yhä paremmin mihin suuntaan mun täytyy kehittyä valokuvaajana. Mut löytää muuten tänä päivänä myös facebookista ja pinterestistä! Ihan vaan infoksi (toisin sanoen tähän mennessä 0 tykkäystä facebookissa).


   

6/03/2013

!!!Decided to for once take some outfit photos and forced Svante to join me as a fellow photographer. These are about a week old, hence the heavy and darkish clothing. Right now the heat is unbearable and I feel like the thick hot air is suffocating me! My laptop is also running hot atm as I'm transferring all the 2000+ photos that I took during the weekend. On Saturday and Sunday I was shooting Noora's and Jenni's graduation parties. However, I won't be able to get my hands on those photos, because tomorrow starts the long waited agonizing four-day lasting entrance exam. Yuck.

- - -

Päätin että kerrankin vois ottaa jonkunmoista asukuvaa, joten pakotin Svanten mun kanssa kuvailemaan. Nää on jo reilun viikon vanhoja kuvia, siitä johtuu siis runsas ja tummahko vaatetus. Nyt on pirun kuuma ja olo on mitä luultavimmin sama kun mun läppärillä, jonka tuulettimet huutaa parhaillaan kuin viimeistä päivää. Kuvasaldo viikonlopulta on hurja (2000+ kuvaa) eikä mun pikku mäkki oikeen händlää. Olin kuvaamassa lauantaina Nooran valmistujaisjuhlia, sekä sunnuntaina Jennin lakkiaisjuhlia. En kuitenkaan ehdi vielä käymään niiden kimppuun sillä huomenna edessä on (toivon mukaan) kokonaiset neljä päivää kestävä pääsykoe. Kuumottaa. Sekä psyykkisesti että fyysisesti. Hyi että.